Yürekleri ısıttılar

İLÇELER 16.12.2020 - 12:51, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Yürekleri ısıttılar

Erzurumsonhaber / Erzurum - Aşkale İlçe Emniyet Müdürlüğünün yaptığı uygulama çocukların yüreklerini ısıttı.      Aşkale İlçe Müdürlüğü tarafından temin edilen mont ve botlar ilçe genelinde, ihtiyaç sahibi 170 öğrenciye ulaştırıldı.    İlçe Kaymakamlığı izni doğrultusunda gerçekleştirilen yardımlar hem Emniyet hem de Jandarma personelleri tarafından ihtiyaç sahibi 170 öğrenciye ulaştırıldı.    Aşkale Kaymakamı Murat Karaloğlu konuya ilişkin yaptığı açıklamalarda, "İlçe Emniyet Müdürlüğümüzün organizesinde gerçekleştirilen bu proje  çerçevesinde, iş yoğunlukları arasında sosyal sorumluluk çalışmalarını da sürdüren personellerimize teşekkür ederiz” dedi.    Polis ve Jandarmalardan hediyelerini alan çocukların ve ailelerinin mutlulukları gözlerden kaçmadı. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Aşkale İlçe Emniyet Müdürlüğünün yaptığı uygulama çocukların yüreklerini ısıttı.   


  Aşkale İlçe Müdürlüğü tarafından temin edilen mont ve botlar ilçe genelinde, ihtiyaç sahibi 170 öğrenciye ulaştırıldı. 


  İlçe Kaymakamlığı izni doğrultusunda gerçekleştirilen yardımlar hem Emniyet hem de Jandarma personelleri tarafından ihtiyaç sahibi 170 öğrenciye ulaştırıldı. 


  Aşkale Kaymakamı Murat Karaloğlu konuya ilişkin yaptığı açıklamalarda, "İlçe Emniyet Müdürlüğümüzün organizesinde gerçekleştirilen bu proje  çerçevesinde, iş yoğunlukları arasında sosyal sorumluluk çalışmalarını da sürdüren personellerimize teşekkür ederiz” dedi. 


  Polis ve Jandarmalardan hediyelerini alan çocukların ve ailelerinin mutlulukları gözlerden kaçmadı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.