MKYK Üyesi Çat ve İl Başkanı Bozan’dan İHA’ya ziyaret

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.11.2022 - 20:10, Güncelleme: 17.11.2022 - 20:10
 

MKYK Üyesi Çat ve İl Başkanı Bozan’dan İHA’ya ziyaret

Adnan Bozan: “Yediemin parklarındaki araçlar ekonomiye kazandırılmalı”
Erzurumsonhaber / Erzurum - Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi Sadık Çat ve Erzurum İl Başkanı Adnan Bozan İhlas Haber Ajansı (İHA) Erzurum Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti.      İHA Bölge Müdürü Ayhan Türkez ile bir süre görüşen Çat ve Bozan, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.    Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Adnan Bozan ziyarette yediemin otoparklarında bekletilen araçlarla ilgili hükümetin bir çalışma yapmasını isteyerek çürümeye terk edilen araçlarla ilgili dosyaların bir an önce çözüme kavuşturulması gerektiğini belirtti.  Ülke ekonomisi için konunun önemine dikkat çeken Başkan Bozan, bu araçların ekonomiye kazandırılmasının büyük önem taşıdığını söyledi. 
Adnan Bozan: “Yediemin parklarındaki araçlar ekonomiye kazandırılmalı”

Erzurumsonhaber / Erzurum - Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi Sadık Çat ve Erzurum İl Başkanı Adnan Bozan İhlas Haber Ajansı (İHA) Erzurum Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti.   


  İHA Bölge Müdürü Ayhan Türkez ile bir süre görüşen Çat ve Bozan, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 


  Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Adnan Bozan ziyarette yediemin otoparklarında bekletilen araçlarla ilgili hükümetin bir çalışma yapmasını isteyerek çürümeye terk edilen araçlarla ilgili dosyaların bir an önce çözüme kavuşturulması gerektiğini belirtti.  Ülke ekonomisi için konunun önemine dikkat çeken Başkan Bozan, bu araçların ekonomiye kazandırılmasının büyük önem taşıdığını söyledi. 

Erzurum HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.