Adana 1954 FK Teknik Direktör olarak Adem Çağlayan ile anlaştı

SPOR 10.05.2023 - 21:58, Güncelleme: 10.05.2023 - 21:58
 

Adana 1954 FK Teknik Direktör olarak Adem Çağlayan ile anlaştı

Erzurum’un ve Erzurumspor’un Türk Futboluna kazandırdığı en önemli değer Adem Çağlayan Adana 1954 FK 'nın Teknik Direktörü oldu.
Erzurum / Erzurumsonhaber -  Adem Çağlayan TFF 3. ligin yeni takımı Adana 1954 Futbol Kulübünün yeni teknik direktörü oldu.  Erzurumsporda 3.lig, 2.lig ve 1.lig de, Pendiksporda 2.ligde Şampiyonluk sevinci yaşayan, son olarak Ankaraspor'da teknik direktörlük yapan Adem ÇAĞLAYAN 3.ligin yeni temsilcisi Adana 1954 FK ile anlaştı. Futbol Camiası içerisinde Şampiyon hoca lakaplı Erzurum'un yetiştirdiği en önemli değer olan Adem Çağlayan 2023-2024 sezonunda Adana 1954 FK'da.  Turuncu-Beyazlı ekibin Başkanı Menderes Kutlu ile Yönetim kurulu üyeleri, merhum Hasan Adalı spor tesislerinde düzenlenen imza töreni ile Adem Çağlayan ile anlaştılar. Başkan Kutlu, yönetim kurulu üyeleri ile ince eleyip sık dokuyarak teknik adamı belirlediklerini belirterek, "Adem hocamızın başarılı olacağına inanıyoruz. Şampiyonluk inanç ve azimle olur. 2 sene içerisinde büyük işler başardık. Kulüp olarak iyi yolda ilerliyoruz" dedi. Yeni teknik adam Adem Çağlayan ise "1 aydır görüşüyoruz. Anlaştığımız için çok mutluyum. Profesyonelce bir ekip var. Başkanımız Menderes Kutlu ile çok işler başaracağız" diye konuştu.     Erzurumsonhaber ailesi olarak Erzurum'un Gururu Başarılı teknik direktörümüz Adem ÇAĞLAYAN'a başarılar dileriz. 
Erzurum’un ve Erzurumspor’un Türk Futboluna kazandırdığı en önemli değer Adem Çağlayan Adana 1954 FK 'nın Teknik Direktörü oldu.

Erzurum / Erzurumsonhaber -  Adem Çağlayan TFF 3. ligin yeni takımı Adana 1954 Futbol Kulübünün yeni teknik direktörü oldu. 

Erzurumsporda 3.lig, 2.lig ve 1.lig de, Pendiksporda 2.ligde Şampiyonluk sevinci yaşayan, son olarak Ankaraspor'da teknik direktörlük yapan Adem ÇAĞLAYAN 3.ligin yeni temsilcisi Adana 1954 FK " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Adana 1954 FK ile anlaştı.

Futbol Camiası içerisinde Şampiyon hoca lakaplı Erzurum'un yetiştirdiği en önemli değer olan Adem Çağlayan 2023-2024 sezonunda Adana 1954 FK'da.

 Turuncu-Beyazlı ekibin Başkanı Menderes Kutlu ile Yönetim kurulu üyeleri, merhum Hasan Adalı spor tesislerinde düzenlenen imza töreni ile Adem Çağlayan ile anlaştılar.

Başkan Kutlu, yönetim kurulu üyeleri ile ince eleyip sık dokuyarak teknik adamı belirlediklerini belirterek, "Adem hocamızın başarılı olacağına inanıyoruz. Şampiyonluk inanç ve azimle olur. 2 sene içerisinde büyük işler başardık. Kulüp olarak iyi yolda ilerliyoruz" dedi.

Yeni teknik adam Adem Çağlayan ise "1 aydır görüşüyoruz. Anlaştığımız için çok mutluyum. Profesyonelce bir ekip var. Başkanımız Menderes Kutlu ile çok işler başaracağız" diye konuştu.

 

 

Erzurumsonhaber ailesi olarak Erzurum'un Gururu Başarılı teknik direktörümüz Adem ÇAĞLAYAN'a başarılar dileriz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.