Başkan Katipoğlu'ndan Hakem kararlarına tepki

SPOR 09.11.2022 - 22:30, Güncelleme: 09.11.2022 - 22:30
 

Başkan Katipoğlu'ndan Hakem kararlarına tepki

Ankaraspor Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu " Oynadığımız müsabakalarda VAR olsaydı ligde 10 puanımız daha olacaktı, kupada da tur atlayacaktık. "
Ankaraspor Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu hakem kararlarına sert tepki gösterdi.   Ankaraspor Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Tur'unda deplasmanda Giresunspor'a 3-2 kaybettikleri maç sonu açıklamalarda bulundu.   Başkan Katipoğlu " Sezon başından beri binbir güçlükle mücadele ediyoruz ancak çocuklarımızın emekleri sahada engelleniyor. Sezonun ilk maçı itibariyle; deplasmanda Düzce maçında maç 1-1 iken golümüz verilmedi. Aynı maçın hakemi Amedspor maçında nizami golümüzü ofsayt bahanesiyle ve penaltımızı kendisinin dahi izah edemediği kararla vermedi. Isparta maçımızda 90+4’te penaltımız verilmedi 90+6’da maç ekstra uzatılarak son saniye golüyle maçı berabere bitirdiler. Şanlıurfaspor maçında net penaltımız verilmedi. Bursaspor maçında rakibin ceza sahası içinde aynı pozisyonda iki defa net elle oynaması görmezden gelindi. Her hafta bu hataları video görüntü olarak kamuoyuna sunduk, bugün milyonların gözü önünde Türkiye Kupası 4. Tur eleme müsabakasında 2-1 öndeyken net golümüz ofsayt gerçekçisiyle iptal edildi. Oynadığımız müsabakalarda VAR olsaydı ligde 10 puanımız daha olacaktı, kupada da tur atlayacaktık. Artık bunların hata olmaktan çıkıp art niyet olduğunu düşünmekteyiz. Biz şehir takımı olsak ortalık ayağa kalkar bunlar kolay kolay olmazdı. TFF ve MHK’nın bunlara dikkat etmesini istiyoruz. Biz oyuncu yetiştiren pozitif futbol oynamaya çalışan bir takımız. Bugün takımımız 9 kişi kaldığında dahi oyunu çirkinleştirmedi, pozitif futbol oynadı. BU ÇOCUKLARIN EMEĞİNİ ÇALMAYIN YAZIKTIR GÜNAHTIR. " açıklamalrında bulundu.
Ankaraspor Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu " Oynadığımız müsabakalarda VAR olsaydı ligde 10 puanımız daha olacaktı, kupada da tur atlayacaktık. "

Ankaraspor Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu hakem kararlarına sert tepki gösterdi.

 
Ankaraspor Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Tur'unda deplasmanda Giresunspor'a 3-2 kaybettikleri maç sonu açıklamalarda bulundu.
 
Başkan Katipoğlu " Sezon başından beri binbir güçlükle mücadele ediyoruz ancak çocuklarımızın emekleri sahada engelleniyor.
Sezonun ilk maçı itibariyle; deplasmanda Düzce maçında maç 1-1 iken golümüz verilmedi.
Aynı maçın hakemi Amedspor maçında nizami golümüzü ofsayt bahanesiyle ve penaltımızı kendisinin dahi izah edemediği kararla vermedi.
Isparta maçımızda 90+4’te penaltımız verilmedi 90+6’da maç ekstra uzatılarak son saniye golüyle maçı berabere bitirdiler.
Şanlıurfaspor maçında net penaltımız verilmedi.
Bursaspor maçında rakibin ceza sahası içinde aynı pozisyonda iki defa net elle oynaması görmezden gelindi.
Her hafta bu hataları video görüntü olarak kamuoyuna sunduk, bugün milyonların gözü önünde Türkiye Kupası 4. Tur eleme müsabakasında 2-1 öndeyken net golümüz ofsayt gerçekçisiyle iptal edildi.
Oynadığımız müsabakalarda VAR olsaydı ligde 10 puanımız daha olacaktı, kupada da tur atlayacaktık.
Artık bunların hata olmaktan çıkıp art niyet olduğunu düşünmekteyiz.
Biz şehir takımı olsak ortalık ayağa kalkar bunlar kolay kolay olmazdı.
TFF ve MHK’nın bunlara dikkat etmesini istiyoruz.
Biz oyuncu yetiştiren pozitif futbol oynamaya çalışan bir takımız.
Bugün takımımız 9 kişi kaldığında dahi oyunu çirkinleştirmedi, pozitif futbol oynadı.

BU ÇOCUKLARIN EMEĞİNİ ÇALMAYIN YAZIKTIR GÜNAHTIR. " açıklamalrında bulundu.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.