Başkan’dan güne farklı bir başlangıç

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.08.2023 - 15:16, Güncelleme: 17.08.2023 - 09:33
 

Başkan’dan güne farklı bir başlangıç

Başkan’dan güne farklı bir başlangıç
Göreve geldiği günden bu yana ortaya koyduğu farklı uygulamalar ve özellikle vatandaşlar ile kurduğu bağla dikkat çeken Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar’ın son paylaşımı beğeni topladı.Başkan Uçar, esnafa gezileri çerçevesinde ziyaret ettiği ayakkabı boyacısı ile hem sohbet etti hem de ayakkabılarını boyattı. Sosyal medya hesabında da paylaşım yapan Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, “Sabah mesaimize emektar boyacı ağabeyimiz Kemal Usta’da ayakkabılarımızı boyatarak başladık. Ellerine sağlık kıymetli ağabeyim. Bu vesileyle tüm esnafımıza hayırlı ve bereketli günler diliyoruz.” dedi.
Başkan’dan güne farklı bir başlangıç
Göreve geldiği günden bu yana ortaya koyduğu farklı uygulamalar ve özellikle vatandaşlar ile kurduğu bağla dikkat çeken Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar’ın son paylaşımı beğeni topladı.
Başkan Uçar, esnafa gezileri çerçevesinde ziyaret ettiği ayakkabı boyacısı ile hem sohbet etti hem de ayakkabılarını boyattı. Sosyal medya hesabında da paylaşım yapan Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, “Sabah mesaimize emektar boyacı ağabeyimiz Kemal Usta’da ayakkabılarımızı boyatarak başladık. Ellerine sağlık kıymetli ağabeyim. Bu vesileyle tüm esnafımıza hayırlı ve bereketli günler diliyoruz.” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.