Buz Hokeyinde Erzurum Büyükşehir şampiyon

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.07.2023 - 19:34, Güncelleme: 24.07.2023 - 10:45
 

Buz Hokeyinde Erzurum Büyükşehir şampiyon

Buz Hokeyinde Erzurum Büyükşehir şampiyon
Kars’ta düzenlenen Buz Hokeyi 1. Lig maçlarında Erzurum Büyükşehir Belediyesi şampiyon oldu.Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, takımlarının süper lige çıkan oyuncuları ve teknik yönetimi kutlarken, “Kars ilimizde düzenlenen Buz Hokeyi 1. Lig müsabakalarında takımımız şampiyon olarak İntercity Süper Ligi’ne yükselmeye hak kazandı. Sporcularımızı ve antrenörümüzü tebrik ediyorum.” dedi.
Buz Hokeyinde Erzurum Büyükşehir şampiyon
Kars’ta düzenlenen Buz Hokeyi 1. Lig maçlarında Erzurum Büyükşehir Belediyesi şampiyon oldu.
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, takımlarının süper lige çıkan oyuncuları ve teknik yönetimi kutlarken, “Kars ilimizde düzenlenen Buz Hokeyi 1. Lig müsabakalarında takımımız şampiyon olarak İntercity Süper Ligi’ne yükselmeye hak kazandı. Sporcularımızı ve antrenörümüzü tebrik ediyorum.” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.