Camii İnşaatı için gönüllü bayanlar hayır çarşısı kurdular

İLÇELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.11.2022 - 18:09, Güncelleme: 07.11.2022 - 18:09
 

Camii İnşaatı için gönüllü bayanlar hayır çarşısı kurdular

Oltu'da yapımı devam etmekte olan Cami inşaatına destek olmak için gönüllü bayanlar Oltu kalesi meydanında hayır çarşısı kurdular.
Erzurumsonhaber / Erzurum - Oltu Yasin Haşimoğlu mahallesi Ahmet Yesevi caddesi üzerinde inşaatı devam etmekte  olan Fatih Camisine yardım etmek için Oltu Yasin Haşimoğlu mahallesi gönüllü bayanları kendi imkanları ile Kale meydanında   hayır çarşısı kurdular.    Gönüllü bayanlar, evlerindeki yapmış oldukları su böreği, bazlama, kek, poğaça, baklava gibi birçok ürünü hayır çarşısında satışa sundular. Elde edilen gelirle mahallelerindeki caminin inşaatına destekte bulunacaklar.    Hayır Çarşısı sorumlularından Ayşe Karaca, “Mahallemize çok güzel bir cami yapılıyor. Mahallemizdeki gönüllü  bayanları olarak çorbada bizimde tuzumuz olsun istedik. Evlerimize de pişirdiğimiz yiyeceklerimizi hayır çarşısında satışa sunduk.  Hayır çarşımız kale meydanında 5 gün süreyle hizmet vereceğiz, bütün Oltulu hemşerilerimi hayır çarşısına bekliyoruz” dedi. 
Oltu'da yapımı devam etmekte olan Cami inşaatına destek olmak için gönüllü bayanlar Oltu kalesi meydanında hayır çarşısı kurdular.

Erzurumsonhaber / Erzurum - Oltu Yasin Haşimoğlu mahallesi Ahmet Yesevi caddesi üzerinde inşaatı devam etmekte  olan Fatih Camisine yardım etmek için Oltu Yasin Haşimoğlu mahallesi gönüllü bayanları kendi imkanları ile Kale meydanında    hayır çarşısı kurdular. 


  Gönüllü bayanlar, evlerindeki yapmış oldukları su böreği, bazlama, kek, poğaça, baklava gibi birçok ürünü hayır çarşısında satışa sundular. Elde edilen gelirle mahallelerindeki caminin inşaatına destekte bulunacaklar. 


  Hayır Çarşısı sorumlularından Ayşe Karaca, “Mahallemize çok güzel bir cami yapılıyor. Mahallemizdeki gönüllü  bayanları olarak çorbada bizimde tuzumuz olsun istedik. Evlerimize de pişirdiğimiz yiyeceklerimizi hayır çarşısında satışa sunduk.  Hayır çarşımız kale meydanında 5 gün süreyle hizmet vereceğiz, bütün Oltulu hemşerilerimi hayır çarşısına bekliyoruz” dedi. 

Erzurum HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.