Erzincan’da 8 kaçak göçmen ve 1 organizatör şüphelisi yakalandı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.10.2022 - 10:51, Güncelleme: 28.10.2022 - 10:28
 

Erzincan’da 8 kaçak göçmen ve 1 organizatör şüphelisi yakalandı

Erzincan’da 8 kaçak göçmen ve 1 organizatör şüphelisi yakalandı
Erzincan’da, uygulama noktasında durdurulan bir araçta 8 kaçak göçmen ile göçmen kaçakçılığı şüphelisi 1 kişi gözaltına alındı.Alınan bilgiye göre, Erzurum - Erzincan kara yolu Akyazı uygulama noktasında Göçmen Kaçakçılığı ile Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekiplerince durdurulan bir araçta yapılan kontrolde 1 organizatör şüphelisi ile Afganistan uyruklu 8 kişinin kaçak olduğu belirlendi.Afganistan uyruklu 8 kaçak göçmen ile göçmen kaçakçılığı yaptıkları iddiasıyla 1 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan araç şoförü S.Y. ve kaçak göçmenler tahkikat için Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğüne götürüldü.
Erzincan’da 8 kaçak göçmen ve 1 organizatör şüphelisi yakalandı
Erzincan’da, uygulama noktasında durdurulan bir araçta 8 kaçak göçmen ile göçmen kaçakçılığı şüphelisi 1 kişi gözaltına alındı.
Alınan bilgiye göre, Erzurum - Erzincan kara yolu Akyazı uygulama noktasında Göçmen Kaçakçılığı ile Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekiplerince durdurulan bir araçta yapılan kontrolde 1 organizatör şüphelisi ile Afganistan uyruklu 8 kişinin kaçak olduğu belirlendi.
Afganistan uyruklu 8 kaçak göçmen ile göçmen kaçakçılığı yaptıkları iddiasıyla 1 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan araç şoförü S.Y. ve kaçak göçmenler tahkikat için Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğüne götürüldü.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.