Erzincan’da "GİRDAP" operasyonunda 5 şüpheli yakalandı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.11.2022 - 19:07, Güncelleme: 16.11.2022 - 10:23
 

Erzincan’da "GİRDAP" operasyonunda 5 şüpheli yakalandı

Erzincan’da "GİRDAP" operasyonunda 5 şüpheli yakalandı
Emniyet Genel Müdürlüğünce 50 ilde düzenlenen "GİRDAP" operasyonunda Erzincan’da hakkında yakalama ve gözaltı kararı bulunan 5 şüpheli yakalandı. Operasyonda çok sayıda alacak-verecek çizelgesi, boş senet uyuşturucu ele geçirildi.İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Erzincan genelinde tefecilik-tehdit-hakaret suçunun önlenmesi, faillerin tespiti, şüphelilerin yakalanması ve suç unsurlarının ele geçirilmesi amacı ile yapılan çalışmalar neticesinde; kentte 3 adreste ve Ankara ilinde de 2 adreste eş zamanlı olarak operasyon yapıldı. Yapılan operasyonlarda; H.T, P.T, D.T, F.A, İ.P isimli şüpheli şahıslar yakalanarak, gözaltına alındı.Şahısların ikametinde ve aracında yapılan aramalarda; 75 sayfa boş senet (bono), 1 adet alacak ve vereceklerin tutulduğu siyah ajanda, 15 adet yeşil reçeteli sentetik ecza hap, 4 bin 770 TL para, 3 adet suça konu doküman, çeşitli dekontlar, çeşitli bankalara ait 4 adet banka kartı, 1 adet kurusıkı tabanca ve şarjör ele geçirildi.Konuya ilişkin şüpheli şahıslar tefecilik-tehdit-hakaret suçu dahilinde adli işlem yapılarak, ifadeleri alındıktan sonra Erzincan Cumhuriyet Başsavcılığına mevcutlu olarak sevk edilecek.
Erzincan’da "GİRDAP" operasyonunda 5 şüpheli yakalandı
Emniyet Genel Müdürlüğünce 50 ilde düzenlenen "GİRDAP" operasyonunda Erzincan’da hakkında yakalama ve gözaltı kararı bulunan 5 şüpheli yakalandı. Operasyonda çok sayıda alacak-verecek çizelgesi, boş senet uyuşturucu ele geçirildi.
İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Erzincan genelinde tefecilik-tehdit-hakaret suçunun önlenmesi, faillerin tespiti, şüphelilerin yakalanması ve suç unsurlarının ele geçirilmesi amacı ile yapılan çalışmalar neticesinde; kentte 3 adreste ve Ankara ilinde de 2 adreste eş zamanlı olarak operasyon yapıldı. Yapılan operasyonlarda; H.T, P.T, D.T, F.A, İ.P isimli şüpheli şahıslar yakalanarak, gözaltına alındı.
Şahısların ikametinde ve aracında yapılan aramalarda; 75 sayfa boş senet (bono), 1 adet alacak ve vereceklerin tutulduğu siyah ajanda, 15 adet yeşil reçeteli sentetik ecza hap, 4 bin 770 TL para, 3 adet suça konu doküman, çeşitli dekontlar, çeşitli bankalara ait 4 adet banka kartı, 1 adet kurusıkı tabanca ve şarjör ele geçirildi.
Konuya ilişkin şüpheli şahıslar tefecilik-tehdit-hakaret suçu dahilinde adli işlem yapılarak, ifadeleri alındıktan sonra Erzincan Cumhuriyet Başsavcılığına mevcutlu olarak sevk edilecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.