Erzurum - Bingöl karayolunu trafiğe kapattılar

İLÇELER 06.11.2022 - 17:03, Güncelleme: 06.11.2022 - 17:03
 

Erzurum - Bingöl karayolunu trafiğe kapattılar

Erzurum - Bingöl karayolunu trafiğe kapattılar
Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum'un Çat ilçesinde Kızılca Mahallesi sakinleri, yol ve kavşaklarının yerinin değiştirilmesine tepki için yolu trafiğe kapattı.      Erzurum’un Çat ilçesine bağlı Kızılca Mahallesi’nin mevcut yolu ve kavşağının değiştirilmesini istemeyen mahalle sakinleri Erzurum-Bingöl karayolunu trafiğe kapattı. 100 yıldır yollarının ve kavşaklarının aynı durumda olduğunu belirten mahalle sakinlerinin mevcut yolun ve kavşak noktasının değiştirilmesinin anlamsız olduğunu öne sürdü.    Jandarma ekipleri olay yerine gelerek vatandaşları uzun süre ikna etmeye çalıştı. Yaklaşık 1 saatlik eylemin ardından yol yeniden trafiğe açıldı. 
Erzurum - Bingöl karayolunu trafiğe kapattılar

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum'un Çat ilçesinde Kızılca Mahallesi sakinleri, yol ve kavşaklarının yerinin değiştirilmesine tepki için yolu trafiğe kapattı.   


  Erzurum’un Çat ilçesine bağlı Kızılca Mahallesi’nin mevcut yolu ve kavşağının değiştirilmesini istemeyen mahalle sakinleri Erzurum-Bingöl karayolunu trafiğe kapattı. 100 yıldır yollarının ve kavşaklarının aynı durumda olduğunu belirten mahalle sakinlerinin mevcut yolun ve kavşak noktasının değiştirilmesinin anlamsız olduğunu öne sürdü. 


  Jandarma ekipleri olay yerine gelerek vatandaşları uzun süre ikna etmeye çalıştı. Yaklaşık 1 saatlik eylemin ardından yol yeniden trafiğe açıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.