Erzurum’da kayaklı koşu yarışları nefes kesti

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.02.2024 - 22:49, Güncelleme: 06.02.2024 - 16:20
 

Erzurum’da kayaklı koşu yarışları nefes kesti

Erzurum’da kayaklı koşu yarışları nefes kesti
Türkiye Kayak Federasyonu tarafından organize edilen kayaklı koşu 1. etap yarışması dolu dizgin devam ediyor.Aşkale, Kandili Kayaklı Koşu ve Biatlon Merkezi’nde gerçekleştirilen Türkiye Kayaklı koşu 1.eyap yarışmaları 2. gününde yarışlar nefesleri kesti.19 ilin katıldığı yarışmalarda U12, 13, 14, 16, 18, 20 ve 21 yaşlardaki sporcular kayak pistinde birbiriyle kıyasıya mücadele ederken, bitiş çizgisine ulaşan sporcuların nefes nefese kalması ve kendilerini yere bırakmaları etabın ne kadar zorlu olduğunu sergilenirken yarışmacılar ve arkadaşlarının yardımlaşmaları dikkatlerden kaçmadıGünün sonunda dereceye giren sporculara madalyaları İlçe Kaymakamı Emre Oğuztürk ve diğer protokol mensuplarınca takdim edildi.
Erzurum’da kayaklı koşu yarışları nefes kesti
Türkiye Kayak Federasyonu tarafından organize edilen kayaklı koşu 1. etap yarışması dolu dizgin devam ediyor.
Aşkale, Kandili Kayaklı Koşu ve Biatlon Merkezi’nde gerçekleştirilen Türkiye Kayaklı koşu 1.eyap yarışmaları 2. gününde yarışlar nefesleri kesti.
19 ilin katıldığı yarışmalarda U12, 13, 14, 16, 18, 20 ve 21 yaşlardaki sporcular kayak pistinde birbiriyle kıyasıya mücadele ederken, bitiş çizgisine ulaşan sporcuların nefes nefese kalması ve kendilerini yere bırakmaları etabın ne kadar zorlu olduğunu sergilenirken yarışmacılar ve arkadaşlarının yardımlaşmaları dikkatlerden kaçmadı
Günün sonunda dereceye giren sporculara madalyaları İlçe Kaymakamı Emre Oğuztürk ve diğer protokol mensuplarınca takdim edildi.

Erzurum HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.