Hasta taşıyan ambulans tipide yolda mahsur kaldı

ERZURUM 01.03.2020 - 12:07, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Hasta taşıyan ambulans tipide yolda mahsur kaldı

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Erzurum-Tekman karayolunda etkili olan tipi nedeniyle aralarında hasta taşıyan ambulansın da bulunduğu 20 araç mahsur kaldı.      Tekman ilçesinden Erzurum’a hasta taşıyan 112 sağlık görevlileri, Palandöken tepesinde tipiye yakalandı. Etkili olan tipide mahsur kalan ambulans ve 20 araç, Erzurum Karayolları ekipleri tarafından kurtarıldı. Yoğun fırtına nedeniyle zor anlar yaşayan ekipler, hasta taşıyan ambulansı zor şartlar altında Erzurum’a ulaştırdı. 

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Erzurum-Tekman karayolunda etkili olan tipi nedeniyle aralarında hasta taşıyan ambulansın da bulunduğu 20 araç mahsur kaldı.   


  Tekman ilçesinden Erzurum’a hasta taşıyan 112 sağlık görevlileri, Palandöken tepesinde tipiye yakalandı. Etkili olan tipide mahsur kalan ambulans ve 20 araç, Erzurum Karayolları ekipleri tarafından kurtarıldı. Yoğun fırtına nedeniyle zor anlar yaşayan ekipler, hasta taşıyan ambulansı zor şartlar altında Erzurum’a ulaştırdı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.