Şehitler için Palandöken'e dev Türk Bayrağı astılar

ERZURUM 01.03.2020 - 12:13, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Şehitler için Palandöken'e dev Türk Bayrağı astılar

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum İl Jandarma Komutanlığına bağlı arama kurtarma ekipleri, İdlib’de şehit olan 33 asker için Palandöken’e dev Türk Bayrağı astı.      Suriye’nin İdlib kentinde Esed rejiminin askeri konvoya yaptığı saldırı sonucu şehit olan askerler için Türkiye’nin her yeri bayraklarla donatılırken, Erzurum İl Jandarma Komutanlığına bağlı arama kurtarma ekipleri de Türkiye’nin en önemli kayak merkezlerinden birisi olan Palandöken Kayak Merkezine dev Türk Bayrağı asarak şehitleri andı.    Çelik halatlar üzerine ilerleyen ekipler dev Türk Bayrağını özenle açtıktan sonra dalgalandırdı. Bu anlar drone ile havadan görüntülendi. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum İl Jandarma Komutanlığına bağlı arama kurtarma ekipleri, İdlib’de şehit olan 33 asker için Palandöken’e dev Türk Bayrağı astı.   


  Suriye’nin İdlib kentinde Esed rejiminin askeri konvoya yaptığı saldırı sonucu şehit olan askerler için Türkiye’nin her yeri bayraklarla donatılırken, Erzurum İl Jandarma Komutanlığına bağlı arama kurtarma ekipleri de Türkiye’nin en önemli kayak merkezlerinden birisi olan Palandöken Kayak Merkezine dev Türk Bayrağı asarak şehitleri andı. 


  Çelik halatlar üzerine ilerleyen ekipler dev Türk Bayrağını özenle açtıktan sonra dalgalandırdı. Bu anlar drone ile havadan görüntülendi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.