Hanımlardan köy okullarına ziyaret

BÖLGE (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.12.2023 - 12:08, Güncelleme: 20.12.2023 - 11:09
 

Hanımlardan köy okullarına ziyaret

Hanımlardan köy okullarına ziyaret
Yakutiye İlçesi Ortadüzü, Değirmenler, Umudum ve Akdağ Mahalleri’ni ziyaret eden Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi’nin eşi Azime Çiftçi ve AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok’un eşi Gülhan Altınok çocuklarla yakından ilgilendi.Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi’nin eşi Azime Çiftçi, AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok’un eşi Gülhan Altınok, Yakutiye Kaymakamı Tuncay Kaldırım’ın eşi Ayşenur Kaldırım ve Erzurum Gönüllü Anneler Derneği Başkanı Atike Buliç ile beraberindeki heyetle birlikte Yakutiye İlçesi bağlı Ortadüzü, Değirmenler, Umudum ve Akdağ Mahallelerinde ilköğretim okulu öğrencileriyle bir araya geldi.Okullarda öğrencilerle sohbet eden Azime Çiftçi ve Gülhan Altınok ihtiyaç sahibi öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.
Hanımlardan köy okullarına ziyaret
Yakutiye İlçesi Ortadüzü, Değirmenler, Umudum ve Akdağ Mahalleri’ni ziyaret eden Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi’nin eşi Azime Çiftçi ve AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok’un eşi Gülhan Altınok çocuklarla yakından ilgilendi.
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi’nin eşi Azime Çiftçi, AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok’un eşi Gülhan Altınok, Yakutiye Kaymakamı Tuncay Kaldırım’ın eşi Ayşenur Kaldırım ve Erzurum Gönüllü Anneler Derneği Başkanı Atike Buliç ile beraberindeki heyetle birlikte Yakutiye İlçesi bağlı Ortadüzü, Değirmenler, Umudum ve Akdağ Mahallelerinde ilköğretim okulu öğrencileriyle bir araya geldi.
Okullarda öğrencilerle sohbet eden Azime Çiftçi ve Gülhan Altınok ihtiyaç sahibi öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Erzurum HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.