Prof. Dr. Yıldıztekin son yolculuğuna dualarla uğurlandı

ERZURUM 06.04.2022 - 14:04, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Prof. Dr. Yıldıztekin son yolculuğuna dualarla uğurlandı

Erzurumsonhaber / Erzurum - Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İhsan Yıldıztekin, bir süredir tedavi gördüğü Atatürk Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesinde hayatını kaybetti.      Prof. Dr. İhsan Yıldıztekin’in cenazesi bugün Oltu Aslanpaşa camisinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Oltu Cankurtaran mezarlığında toprağa verildi.    Cenaze törenine Oltu Kaymakamı Cevdet Bakkal, Oltu Belediye Başkan Yardımcısı Baki Parlak, Atatürk Üniversitesi  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Atilla Keskin, Oltu Beşeri ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cavit Yeşilyurt, Atatürk Üniversitesi Oltu Meslek yüksek okulu Müdürü Prof. Dr. Ufuk Atmaca’nın yanı sıra birçok akademisyen ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İhsan Yıldıztekin, bir süredir tedavi gördüğü Atatürk Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesinde hayatını kaybetti.   


  Prof. Dr. İhsan Yıldıztekin’in cenazesi bugün Oltu Aslanpaşa camisinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Oltu Cankurtaran mezarlığında toprağa verildi. 


  Cenaze törenine Oltu Kaymakamı Cevdet Bakkal, Oltu Belediye Başkan Yardımcısı Baki Parlak, Atatürk Üniversitesi  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Atilla Keskin, Oltu Beşeri ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cavit Yeşilyurt, Atatürk Üniversitesi Oltu Meslek yüksek okulu Müdürü Prof. Dr. Ufuk Atmaca’nın yanı sıra birçok akademisyen ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.