Flash bellek çalan çocuk güvenlik kamerasına yansıdı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.11.2022 - 18:32, Güncelleme: 01.11.2022 - 09:55
 

Flash bellek çalan çocuk güvenlik kamerasına yansıdı

Flash bellek çalan çocuk güvenlik kamerasına yansıdı
Erzincan’da cadde üzerinde bulunan ayakkabı mağazasına ait flash belleği çalan çocuk güvenlik kamerasına yansıdı.Olay, Erzincan Nermi Tombul Caddesi üzerinde bulunan bir ayakkabı mağazası önünde meydana geldi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüde, cadde üzerinde yürüyen iki çocuktan önde gideni ayakkabı mağazasına ait müzik sistemi için kurulu kolonlara takılı flash belleği el çabukluğuyla alarak yoluna devam etti.Bir süre sonra müzik sisteminin çalmaması üzerine güvenlik kamerası görüntüleri izlenerek hırsızlık olayı fark edildi.
Flash bellek çalan çocuk güvenlik kamerasına yansıdı
Erzincan’da cadde üzerinde bulunan ayakkabı mağazasına ait flash belleği çalan çocuk güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay, Erzincan Nermi Tombul Caddesi üzerinde bulunan bir ayakkabı mağazası önünde meydana geldi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüde, cadde üzerinde yürüyen iki çocuktan önde gideni ayakkabı mağazasına ait müzik sistemi için kurulu kolonlara takılı flash belleği el çabukluğuyla alarak yoluna devam etti.
Bir süre sonra müzik sisteminin çalmaması üzerine güvenlik kamerası görüntüleri izlenerek hırsızlık olayı fark edildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.