Mertekli Regülatöründe kapak yenileme ve onarım çalışması yapılıyor

YAŞAM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.11.2022 - 11:56, Güncelleme: 09.11.2022 - 09:53
 

Mertekli Regülatöründe kapak yenileme ve onarım çalışması yapılıyor

Mertekli Regülatöründe kapak yenileme ve onarım çalışması yapılıyor
Uluköy sınırları içerisinde bulunan Mertekli Regülatöründe kapak yenileme ve onarım çalışması yapılıyor.Erzincan Valisi Mehmet Makas, Mertekli Regülatöründe yapılan kapak yenileme ve onarım çalışmalarını yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgiler aldı. Erzincan’da bulunan ve Devlet Su İşlerine ait olan Mertekli Regülatöründe yapılan bakım ve onarım çalışmaları ile yaklaşık 15 bin dekar arazinin sulanmasının daha sağlıklı bir şekilde sağlanacağını ifade eden Vali Makas, küresel ısınmadan dolayı su kaynaklarının azaldığını, önümüzdeki dönemlerde çiftçilerimizin tarımsal sulama konusunda her hangi bir sıkıntı yaşamaması için ilgili kurumların gerekli çalışmaları yaptığını belirtti.Vali Makas’a, incelemelerinde DSİ 82. Şube Müdürü Burhan Dedeoğlu’da eşlik etti.
Mertekli Regülatöründe kapak yenileme ve onarım çalışması yapılıyor
Uluköy sınırları içerisinde bulunan Mertekli Regülatöründe kapak yenileme ve onarım çalışması yapılıyor.
Erzincan Valisi Mehmet Makas, Mertekli Regülatöründe yapılan kapak yenileme ve onarım çalışmalarını yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgiler aldı. Erzincan’da bulunan ve Devlet Su İşlerine ait olan Mertekli Regülatöründe yapılan bakım ve onarım çalışmaları ile yaklaşık 15 bin dekar arazinin sulanmasının daha sağlıklı bir şekilde sağlanacağını ifade eden Vali Makas, küresel ısınmadan dolayı su kaynaklarının azaldığını, önümüzdeki dönemlerde çiftçilerimizin tarımsal sulama konusunda her hangi bir sıkıntı yaşamaması için ilgili kurumların gerekli çalışmaları yaptığını belirtti.
Vali Makas’a, incelemelerinde DSİ 82. Şube Müdürü Burhan Dedeoğlu’da eşlik etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.