Fidanlar toprakla buluştu

YAŞAM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.11.2022 - 20:12, Güncelleme: 19.11.2022 - 15:14
 

Fidanlar toprakla buluştu

Fidanlar toprakla buluştu
Erzincan’da Yeşilay’ın organize ettiği programla fidanlar toprakla buluşturuldu.Yeşilay Derneği Erzincan Şubesi tarafından Akciğer Kanseri farkındalık ayı çerçevesinde Esentepe mevkii’nde “Yeşilay ile Nefes Ol” sloganıyla fidan dikimi etkinliği düzenlendi.Etkinliğe Vali Mehmet Makas, Yeşilay Derneği Erzincan Şube Başkanı Bilal Selçuk, dernek yöneticileri, Yeşilay gönüllüleri ve öğrenciler katıldı.Düzenlenen fidan dikimi etkinliğinde gönüllüler ve öğrenciler onlarca fidanı toprakla buluşturdu.
Fidanlar toprakla buluştu
Erzincan’da Yeşilay’ın organize ettiği programla fidanlar toprakla buluşturuldu.
Yeşilay Derneği Erzincan Şubesi tarafından Akciğer Kanseri farkındalık ayı çerçevesinde Esentepe mevkii’nde “Yeşilay ile Nefes Ol” sloganıyla fidan dikimi etkinliği düzenlendi.
Etkinliğe Vali Mehmet Makas, Yeşilay Derneği Erzincan Şube Başkanı Bilal Selçuk, dernek yöneticileri, Yeşilay gönüllüleri ve öğrenciler katıldı.
Düzenlenen fidan dikimi etkinliğinde gönüllüler ve öğrenciler onlarca fidanı toprakla buluşturdu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.