Hisarcıklıoğlu, İskenderun’da incelemelerde bulundu

BÖLGE (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.02.2023 - 16:20, Güncelleme: 11.02.2023 - 15:24
 

Hisarcıklıoğlu, İskenderun’da incelemelerde bulundu

Hisarcıklıoğlu, İskenderun’da incelemelerde bulundu
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Mustafa Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki sivil toplum örgütü başkanları, İskenderun’a giderek AFAD İskenderun Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret etti.Hisarcıklıoğlu, “Acil ihtiyaçları ve yapılacakları istişare ettik. Bu büyük felaketin üstesinden hep birlikte geleceğiz. Yapacak daha çok işimiz var. Gün birlik olma günü” şeklinde konuştu.TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na HAK-İŞ Başkanı Mahmut Arslan, Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın, Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Başkanı Özgür Burak Akkol, Türkiye Kamu-Sen Başkanı Önder Kahveci, TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri ile Oda-Borsa Başkanları eşlik etti.
Hisarcıklıoğlu, İskenderun’da incelemelerde bulundu
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Mustafa Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki sivil toplum örgütü başkanları, İskenderun’a giderek AFAD İskenderun Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret etti.
Hisarcıklıoğlu, “Acil ihtiyaçları ve yapılacakları istişare ettik. Bu büyük felaketin üstesinden hep birlikte geleceğiz. Yapacak daha çok işimiz var. Gün birlik olma günü” şeklinde konuştu.
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na HAK-İŞ Başkanı Mahmut Arslan, Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın, Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Başkanı Özgür Burak Akkol, Türkiye Kamu-Sen Başkanı Önder Kahveci, TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri ile Oda-Borsa Başkanları eşlik etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.