Elazığ’da kesimhaneler denetlendi

YAŞAM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.08.2023 - 18:13, Güncelleme: 23.08.2023 - 12:46
 

Elazığ’da kesimhaneler denetlendi

Elazığ’da kesimhaneler denetlendi
Elazığ’da geneli büyükbaş ve küçükbaş hayvan kesimhanelerinde denetim ve kontroller yapıldı.İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından il genelinde kesimhanelerinde denetim ve kontroller yapıldı. Hayvan sağlığı ve yetiştiriciliği teknik ekipleri tarafından yapılan denetim ve kontroller de kesimhanelerin hijyen durumu, yönetmeliklere göre kesimhanelerin hizmet verip vermediği yönünde denetimler yapıldı. Denetimlerin aralıksız süreceği bildirildi.
Elazığ’da kesimhaneler denetlendi
Elazığ’da geneli büyükbaş ve küçükbaş hayvan kesimhanelerinde denetim ve kontroller yapıldı.
İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından il genelinde kesimhanelerinde denetim ve kontroller yapıldı. Hayvan sağlığı ve yetiştiriciliği teknik ekipleri tarafından yapılan denetim ve kontroller de kesimhanelerin hijyen durumu, yönetmeliklere göre kesimhanelerin hizmet verip vermediği yönünde denetimler yapıldı. Denetimlerin aralıksız süreceği bildirildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.