Milletvekili Öz’den domates hasadı

BÖLGE (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.09.2023 - 13:34, Güncelleme: 02.09.2023 - 09:28
 

Milletvekili Öz’den domates hasadı

Milletvekili Öz’den domates hasadı
Ak Parti Erzurum Milletvekili Mehmet Emin Öz, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ile birlikte termal destekli domates serasını gezdi.Başkan Orhan gezi sonrası yaptığı değerlendirmede, “AK Parti Erzurum Milletvekilimiz Mehmet Emin Öz, Termal Destekli Domates seralarımızda hasat yapmayı ihmal etmedi. Erzurum’da seracılık faaliyetleri açısından profesyonel bir model olarak ortaya koyduğumuz yatırımımız, kıymetli vekilimizden de tam not aldı. Bereketli olsun inşallah.” dedi.
Milletvekili Öz’den domates hasadı
Ak Parti Erzurum Milletvekili Mehmet Emin Öz, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ile birlikte termal destekli domates serasını gezdi.
Başkan Orhan gezi sonrası yaptığı değerlendirmede, “AK Parti Erzurum Milletvekilimiz Mehmet Emin Öz, Termal Destekli Domates seralarımızda hasat yapmayı ihmal etmedi. Erzurum’da seracılık faaliyetleri açısından profesyonel bir model olarak ortaya koyduğumuz yatırımımız, kıymetli vekilimizden de tam not aldı. Bereketli olsun inşallah.” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.