Milletvekili Ilıcalı’dan asker ailesine devlet şefkati

ERZURUM 28.12.2017 - 13:33, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Milletvekili Ilıcalı’dan asker ailesine devlet şefkati

Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, şehit töreninde üşüyen asker babasına paltosunu vererek devletin şefkatli duruşunu gösteren tavrıyla takdir kazandı.
Erzurumsonhaber / Erzurum - Milletvekili Prof. Dr. Ilıcalı, Ağrı M Tipi Cezaevi bahçesinde kapatılan su kuyusundan sızan gazdan zehirlenerek Erzurum'a sevk edilen ve 21 gün tedavi gördüğü hastanede şehit düşen Jandarma Er İdris Güleç’in memleketinde düzenlenen cenaze merasimine katıldı. Ilıcalı, söz konusu olayda zehirlenen ve oğlunun silah arkadaşının törenine katılan Uzman Çavuş Yılmaz Özden’in babası Halil Özden’in yanından ayrılmadı. Ilıcalı, tören esnasında durumu kritik olan Özden’in Ankara GATA’ya sevkiyle de yakından ilgilendi.  Gaziantepli Baba Halil Özden’in törende üşüdüğünü fark eden AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, sırtındaki paltoyu çıkararak törende üşüyen Uzman Çavuş Yılmaz Özden’in babası Halil Özden’e giydirdi. Devletin şefkatli kollarını bu davranışıyla gösteren Ilıcalı’nın tavrı törendeki protokol üyeleri ve vatandaşlar nezdinde büyük bir memnuniyet uyandırdı. Vatandaşlar, "Törende devletimizin en üst kademesini temsil eden milletvekilimizin üşüyen asker babasını soğuktan koruması insanlığın ölmediğini ve devletimizin şefkatli kollarını bize bir kez daha gösterdi. Allah vekilimizden razı olsun. Mevlam devletimize ve milletimize zeval vermesin" dedi. 
Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, şehit töreninde üşüyen asker babasına paltosunu vererek devletin şefkatli duruşunu gösteren tavrıyla takdir kazandı.

Erzurumsonhaber / Erzurum - Milletvekili Prof. Dr. Ilıcalı, Ağrı M Tipi Cezaevi bahçesinde kapatılan su kuyusundan sızan gazdan zehirlenerek Erzurum'a sevk edilen ve 21 gün tedavi gördüğü hastanede şehit düşen Jandarma Er İdris Güleç’in memleketinde düzenlenen cenaze merasimine katıldı. Ilıcalı, söz konusu olayda zehirlenen ve oğlunun silah arkadaşının törenine katılan Uzman Çavuş Yılmaz Özden’in babası Halil Özden’in yanından ayrılmadı. Ilıcalı, tören esnasında durumu kritik olan Özden’in Ankara GATA’ya sevkiyle de yakından ilgilendi. 


Gaziantepli Baba Halil Özden’in törende üşüdüğünü fark eden AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, sırtındaki paltoyu çıkararak törende üşüyen Uzman Çavuş Yılmaz Özden’in babası Halil Özden’e giydirdi. Devletin şefkatli kollarını bu davranışıyla gösteren Ilıcalı’nın tavrı törendeki protokol üyeleri ve vatandaşlar nezdinde büyük bir memnuniyet uyandırdı. Vatandaşlar, "Törende devletimizin en üst kademesini temsil eden milletvekilimizin üşüyen asker babasını soğuktan koruması insanlığın ölmediğini ve devletimizin şefkatli kollarını bize bir kez daha gösterdi. Allah vekilimizden razı olsun. Mevlam devletimize ve milletimize zeval vermesin" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.