ESKİ Genel Müdürlüğünü Yasa Boğan Ölüm

ERZURUM 12.04.2018 - 11:44, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

ESKİ Genel Müdürlüğünü Yasa Boğan Ölüm

ErzurumSonHaber / Erzurum -  Erzurum Büyükşehir Belediyesi ESKİ Genel Müdürlüğü Abone İşleri Daire Başkanlığı Personeli Levent Topalli yaklaşık 1 yıldır tedavi gördüğü pankreas kanserine yenik düşerek hayatını kaybetti.   Mesai Arkadaşları ve Çevresi tarafından çok sevilen 43 Yaşındaki Levent Topalli'nin vefatı sevenlerini yasa boğdu.   Evli ve 2 Çocuk Babası olan Merhum Topalli'nin cenazesi 12.04.2018 Perşembe günü (Bugün) ikindi namazını müteakip Şükrüpaşa Camii'nden kaldırılacak.   ErzurumSonHaber ailesi olarak Levent Topalli'ya yüce Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

ErzurumSonHaber / Erzurum -  Erzurum Büyükşehir Belediyesi ESKİ Genel Müdürlüğü Abone İşleri Daire Başkanlığı Personeli Levent Topalli yaklaşık 1 yıldır tedavi gördüğü pankreas kanserine yenik düşerek hayatını kaybetti.

 

Mesai Arkadaşları ve Çevresi tarafından çok sevilen 43 Yaşındaki Levent Topalli'nin vefatı sevenlerini yasa boğdu.

 

Evli ve 2 Çocuk Babası olan Merhum Topalli'nin cenazesi 12.04.2018 Perşembe günü (Bugün) ikindi namazını müteakip Şükrüpaşa Camii'nden kaldırılacak.

 

ErzurumSonHaber ailesi olarak Levent Topalli'ya yüce Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.