Ofise giren zehirli yılan korkuttu

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.08.2023 - 18:13, Güncelleme: 23.08.2023 - 13:23
 

Ofise giren zehirli yılan korkuttu

Ofise giren zehirli yılan korkuttu
Erzincan’da bir ofise giren yaklaşık 2 metre uzunluğundaki zehirli yılan korkuttu.Olay, Kızılay Mahallesinde bir ofisin içerisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, mahalle içerisinde bulunan bir ofise giren yılan korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Ofiste bulunan vatandaşların fark ederek büyük panik yaşadığı olayda ihbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler yaklaşık yarım saat süren bir çalışma sonrası Kocabaş cinsi zehirli yılan olduğunu tespit etti. Kimseniz zarar görmediği olayda itfaiye ekipleri yakaladıkları yılanı doğaya salarken, ofis çalışanları ve vatandaşlar derin bir nefes aldı.
Ofise giren zehirli yılan korkuttu
Erzincan’da bir ofise giren yaklaşık 2 metre uzunluğundaki zehirli yılan korkuttu.
Olay, Kızılay Mahallesinde bir ofisin içerisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, mahalle içerisinde bulunan bir ofise giren yılan korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Ofiste bulunan vatandaşların fark ederek büyük panik yaşadığı olayda ihbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler yaklaşık yarım saat süren bir çalışma sonrası Kocabaş cinsi zehirli yılan olduğunu tespit etti. Kimseniz zarar görmediği olayda itfaiye ekipleri yakaladıkları yılanı doğaya salarken, ofis çalışanları ve vatandaşlar derin bir nefes aldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.