Öğrencilere trafik bilinci eğitimi

BÖLGE (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.01.2024 - 22:09, Güncelleme: 21.01.2024 - 09:35
 

Öğrencilere trafik bilinci eğitimi

Öğrencilere trafik bilinci eğitimi
Erzurum Emniyet Müdürlüğü ekipleri öğrencilere yönelik trafik farkındalığını geliştirmek için eğitimler veriyor.Emniyet Müdürlüğü ekipleri; trafik eğitim faaliyetleri ile okullarda trafik bilincinin gelişmesi ve trafik güvenliği bilincinin oluşturulmasına yönelik olarak, Trafik Dedektifleri Eğitim Projesi ve Öğretmenlere Yönelik Trafik Eğitimleri kapsamında; 100 öğrenci ve 12 öğretmene Temel Trafik Bilgileri ve Trafikte Güvenlik konuları hakkında uygulamalı ve teorik eğitimler verildi.
Öğrencilere trafik bilinci eğitimi
Erzurum Emniyet Müdürlüğü ekipleri öğrencilere yönelik trafik farkındalığını geliştirmek için eğitimler veriyor.
Emniyet Müdürlüğü ekipleri; trafik eğitim faaliyetleri ile okullarda trafik bilincinin gelişmesi ve trafik güvenliği bilincinin oluşturulmasına yönelik olarak, Trafik Dedektifleri Eğitim Projesi ve Öğretmenlere Yönelik Trafik Eğitimleri kapsamında; 100 öğrenci ve 12 öğretmene Temel Trafik Bilgileri ve Trafikte Güvenlik konuları hakkında uygulamalı ve teorik eğitimler verildi.

Erzurum HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.