Özel Sporcular Bowling İl Şampiyonası yapıldı

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.11.2022 - 15:39, Güncelleme: 25.11.2022 - 11:34
 

Özel Sporcular Bowling İl Şampiyonası yapıldı

Özel Sporcular Bowling İl Şampiyonası yapıldı
Elazığ’da özel sporcular için Bowling İl Şampiyonası düzenlendi.Dünya Engelliler Günü çerçevesinde Özel Sporcular Bowling İl Şampiyonası gerçekleştirildi. Bir AVM’de yapılan müsabakaya 2 takım katıldı. Şampiyonada dereceye girenlere ödülleri verildi.Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Öncelikle turnuvaya katılan özel sporcularımıza teşekkür ediyoruz. Dünya Engelliler Günü çerçevesinde gerçekleştirilen turnuva güzel bir katılımla gerçekleştirilerek sona erdi. Sporcularımız ayrı ayrı özveriyle, centilmence ve dostane bir şekilde müsabakalarını yaptı. Müsabakaları il müdürlüğü olarak yakından takip ettik" dedi.
Özel Sporcular Bowling İl Şampiyonası yapıldı
Elazığ’da özel sporcular için Bowling İl Şampiyonası düzenlendi.
Dünya Engelliler Günü çerçevesinde Özel Sporcular Bowling İl Şampiyonası gerçekleştirildi. Bir AVM’de yapılan müsabakaya 2 takım katıldı. Şampiyonada dereceye girenlere ödülleri verildi.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Öncelikle turnuvaya katılan özel sporcularımıza teşekkür ediyoruz. Dünya Engelliler Günü çerçevesinde gerçekleştirilen turnuva güzel bir katılımla gerçekleştirilerek sona erdi. Sporcularımız ayrı ayrı özveriyle, centilmence ve dostane bir şekilde müsabakalarını yaptı. Müsabakaları il müdürlüğü olarak yakından takip ettik" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.