Polisten vatandaşa dolandırıcılık uyarısı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.01.2024 - 13:33, Güncelleme: 09.01.2024 - 10:00
 

Polisten vatandaşa dolandırıcılık uyarısı

Polisten vatandaşa dolandırıcılık uyarısı
Erzurum polisi vatandaşları dolandırıcılığa karşı dikkatli olmaları için broşür dağıtılıyor.Erzurum Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Yakutiye İlçe Emniyet Müdürlüğü sorumluluk alanımızda dolandırıcılık konusunda vatandaşımızın daha bilinçli hale getirilmesi amacıyla toplam 150 broşür ve 6 afiş halkın yoğun olduğu Cumhuriyet Cad. Terminal Cad. Taş Mağazalar, Lalapaşa meydanı vb. yerlerde dağıtımı yapılmıştır.” Denildi.
Polisten vatandaşa dolandırıcılık uyarısı
Erzurum polisi vatandaşları dolandırıcılığa karşı dikkatli olmaları için broşür dağıtılıyor.
Erzurum Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Yakutiye İlçe Emniyet Müdürlüğü sorumluluk alanımızda dolandırıcılık konusunda vatandaşımızın daha bilinçli hale getirilmesi amacıyla toplam 150 broşür ve 6 afiş halkın yoğun olduğu Cumhuriyet Cad. Terminal Cad. Taş Mağazalar, Lalapaşa meydanı vb. yerlerde dağıtımı yapılmıştır.” Denildi.

Erzurum HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.