Türkiye Kupası'nda kuralar çekildi! İşte G.Saray, F.Bahçe ve Beşiktaş'ın rakipleri...

SPOR 19.01.2018 - 18:23, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Türkiye Kupası'nda kuralar çekildi! İşte G.Saray, F.Bahçe ve Beşiktaş'ın rakipleri...

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek ve yarı final kura çekimi başladı.
Erzurumsonhaber / Erzurum - Ziraat Türkiye Kupası çeyrek ve yarı final kura çekim töreni başladı. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Akhisarspor kuraya seri başı olarak girecekken, Gençlerbirliği, Atiker Konyaspor, Kayserispor ve Giresunspor ie seri başı olmayan takımlar arasında yer alacak.   Çift maç eleme usulüne göre oynanacak çeyrek final ilk maçları 30, 31 Ocak ve 1 Şubat, rövanşları 6, 7 ve 8 Şubat'ta, yarı final ilk müsabakaları ise 27-28 Şubat veya 1 Mart, rövanşları da 17-18 veya 19 Nisan tarihlerinde oynanacak. Ziraat Türkiye Kupası'nda final ise 9 Mayıs Çarşamba günü Eskişehir'de yapılacak.   İşte eşleşmeler     Beşiktaş - Gençlerbirliği Fenerbahçe - Giresunspor Akhisarspor - Kayserispor Galatasaray - Konyaspor
Ziraat Türkiye Kupası çeyrek ve yarı final kura çekimi başladı.

Erzurumsonhaber / Erzurum - Ziraat Türkiye Kupası çeyrek ve yarı final kura çekim töreni başladı. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Akhisarspor kuraya seri başı olarak girecekken, Gençlerbirliği, Atiker Konyaspor, Kayserispor ve Giresunspor ie seri başı olmayan takımlar arasında yer alacak.

 

Çift maç eleme usulüne göre oynanacak çeyrek final ilk maçları 30, 31 Ocak ve 1 Şubat, rövanşları 6, 7 ve 8 Şubat'ta, yarı final ilk müsabakaları ise 27-28 Şubat veya 1 Mart, rövanşları da 17-18 veya 19 Nisan tarihlerinde oynanacak. Ziraat Türkiye Kupası'nda final ise 9 Mayıs Çarşamba günü Eskişehir'de yapılacak.

 

İşte eşleşmeler

 

 

Beşiktaş - Gençlerbirliği

Fenerbahçe - Giresunspor

Akhisarspor - Kayserispor

Galatasaray - Konyaspor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.